Vacatures4

Ontwerper, tekenaar, bestekschrijver

Civiele techniek

Solliciteer Direct

In het kort

LBA garandeert jou:

  • Direct een contract van LBA
  • 30 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
  • Een op maat gemaakt coachingstraject en de mogelijkheid om kennissessies en trainingen bij te wonen. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en blijf je up-to-date met de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied.

Wat breng je mee

  • Je bent spontaan en toegankelijk
  • Je hebt een civieltechnische opleiding gevolgd en/of relevante werkervaring
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je bent een teamplayer; je staat open om collega’s te ondersteunen en te helpen waar nodig

Enkele toekomstige collega's

Wat ga je doen?

Wat jouw rol is van de Ontwerper, tekenaar, bestekschrijver binnen de afdeling Civiel bij LBA?

Als civieltechnisch specialist (ontwerper – tekenaar – bestekschrijver) Infra, Water en Natuur ga je samen met de klant brainstormen over het project. Je bent verantwoordelijk voor het maken van toffe tekeningen en zorgt ervoor dat de klant haar wensen duidelijk terugziet in het ontwerp. Dit doe je met de hulp van tekenprogramma’s zoals AutoCAD/Civil 3D. Je gaat er ook voor zorgen dat alle details en specificaties helemaal on point zijn. Daarna werk je samen met de klant om het schetsontwerp uit te werken naar een definitief ontwerp. Als klap op de vuurpijl maak je het (RAW)bestek om de klus te klaren en zorg je ervoor dat het civieltechnisch perfect past bij de wensen van de klant.

Je gaat deze klus klaren met het softwareprogramma 'IBIS bestek', waarmee je alle uit te voeren werkzaamheden helemaal duidelijk gaat beschrijven. Dit laat jouw skills zien en draagt bij aan de waarde die de afdeling Civiel biedt aan haar klanten. De projecten waar je aan werkt zijn cool, zoals het aanleggen van nieuwe wijken, industrieterreinen en wegen, maar ook het opknappen van bestaande wegen. Je opdrachtgevers zijn overheidsinstanties, waterschappen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Dankzij jouw expertise ga jij het team versterken en aanvullen, zodat je tekeningen maakt waar de klant helemaal lyrisch van wordt en waarmee je het project naar een hoger niveau tilt.

Over LBA
LBA is al 25 jaar lang is een toonaangevend meetkundig bureau in de bouw, geodesie en civiele techniek. Met onze focus op kwaliteitsgerichte specialismen en innovatieve oplossingen, werken wij voor uitdagende opdrachtgevers zoals overheden, projectontwikkelaars en waterschappen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit, van kadastrale metingen tot het inscannen van bedrijfsgebouwen en woningen. Bij LBA staat de klant centraal en zijn wij altijd op zoek naar oplossingen. Binnen onze laagdrempelige organisatie heb je veel vrijheid om zowel in de uitvoering van je werkzaamheden, als in je persoonlijke ontwikkeling te groeien.

In 4 stappen naar jouw nieuwe baan

Stap 1: Solliciteer

Stuur ons je CV en motivatie.

Stap 2: Sollicitatiegesprek

Afhankelijk van de functie zullen er één of meerdere gesprekken plaats vinden.

Stap 3: Aanbod

Bij een match, ontvang je van ons een passend aanbod.

Stap 4: Aan de slag

Ben je akkoord? Mooi, we gaan aan de slag!

Vragen over deze vacature?

Interesse?

Elke dag doen waar jij blij van wordt!

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Naam is een verplicht veld.
E-mailadres is een verplicht veld.
Telefoonnummer is een verplicht veld.
Korte motivatie is een verplicht veld.
CV is een verplicht veld.