Vacatures4

Onze professionals zijn meer dan ervaren in het maken van het civieltechnisch ontwerp voor de openbare ruimte en groene ruimte. De voorbereiding en ontwikkeling onder één dak uitvoeren bespaart u niet alleen kosten, maar het ontwerp kan direct worden ingepast in het 3D-model van LBA en het werkt ook efficiënt. U haalt immers het maximale rendement uit de synergie tussen het inmeten, het scannen van de bestaande situatie en het ontwerpen van de nieuwe situatie.

Laat de specialisten van LBA uw bestekplan voor civieltechnische projecten schrijven. LBA ondersteunt u bij het opzetten van een technisch bestekplan. Onze bestekschrijvers beschrijven tot in detail de voorwaarden van het te bouwen object die als basis kan worden gebruikt voor prijsvorming. 

Visualisaties spelen een steeds grotere rol in de grond,- weg,- en waterbouw, aangezien burgers tegenwoordig steeds intensiever worden betrokken bij het ontwerpproces. LBA kan het technische ontwerp op deze manier omzetten tot een levendige herkenbare visualisatie van het ontwerp. De draagkracht onder de bewoners wordt hierdoor vergroot, waardoor het proces sneller zal verlopen en er achteraf minder vragen en klachten zullen zijn.

Gerelateerde diensten