Vacatures4

Overheden en projectontwikkelaars, maar ook particulieren vragen bij ons grensreconstructies aan bijvoorbeeld als er onduidelijkheid is over kadastrale grens. Wij voeren onafhankelijk kadaster grensreconstructies uit, waarbij we de grens opnieuw uitzetten in het terrein. Hierbij maken we gebruik van de oorspronkelijke meetgegevens van het Kadaster.

Wilt u een groot perceel onderverdelen in kleinere percelen? LBA kan de splitsing al vóór de verkoop realiseren. Wij tekenen de nieuwe situatie eerst in op een kaart. Daarna zetten we de splitsing ook uit in het terrein zelf. Na het uitzetten van de nieuwe grenzen, verklikken we ze met ijzeren buizen in het terrein. De exacte meetgegevens leveren we daarna aan bij het Kadaster. De nieuw uitgestippelde percelen krijgen een eigen kadastrale aanduiding en een definitieve kadastrale grootte. 

Over LBA

LBA is een innovatief landmeetkundig ingenieursbureau met kwaliteitsgerichte specialismen. Wij werken met een team van circa 35 professionals aan projecten in de civiele techniek, geodesie en bouw. Onze medewerkers zijn door het hele land actief en werken in opdracht van onder meer aannemers, netbeheerders, overheidsbedrijven en projectontwikkelaars. Daarbij werken wij met de meest geavanceerde meet apparatuur.

Advies nodig?
Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op

Maak vrijblijvend een afspraak

Gerelateerde diensten